Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor birleşme partisi hangi gün yayınlanacak?

Survivor birleşme partisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ve ünlüler takımı arasında yaşanacak olan birleşme partisi gerçekleşti. Partinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor birleşme partisi hangi gün yayınlanacak?

Tv8'in favori yarışması Survivor'da rekabet devam ediyor. Survivor'un sıkı takipçileri birleşme partisi ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı Survivor birleşme partisi paylaşımlarının ardından "Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor birleşme partisi hangi gün yayınlanacak?" sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılmaya başlandı...

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisinden görüntüler yayınladı. Birleşme Partisinde şarkıcı Edis konser verdi.

Dominik adasındaki partiye oyuncu Zuhal Topal ile müzisyen eşi Korhan Saygıner, teknik direktör Sergen Yalçın gibi isimler de katıldı.

Birleşme partisinin önümüzdeki salı günü yayınlanması bekleniyor.

BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI?

Acun Ilıcalı, Elif'in vedası nedeniyle yaşanan değişikliği açıkladı. Ilıcalı, "Elif ayrıldığı için birleşmeye kadar başka bir yarışmacı yollamayacağız. Şu anda bütün yarışmacılarımız birleşmeye girme durumunda. Bundan sonraki adaylar toplu oylamadan değil haftalık oylama ile veda edecek" sözleriyle, birleşme partisine kadar eleme olmayacağını duyurmuştu.