Batuhan Karacakaya aslen nereli, Survivor'dan elenecek mi? Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında?

Batuhan Karacakaya, Acun Medya tarafından ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasında bu hafta eleme adayı olarak seçildi. Zorlu bir dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım arasında yer alan yarışmacı Batuhan Karacakaya eleme potasına girmesiyle gözler SMS oylamasına çevrildi. Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli, Survivor'dan elenecek mi?


Batuhan Karacakaya, Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde haftanın 4. eleme adayı olarak potaya ismi yazıldı. Tv8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor'da yarışan Batuhan Karacakaya'yı zorlu bir eleme gecesi bekliyor. Söz konusu eleme adayı seçilmesi ile birlikte "Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli, yarışmadan elenecek mi?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

BATUHAN KARACAKAYA, SURVİVOR'DAN ELENECEK Mİ?

Batuhan Karacakaya, Survivor All Star yarışmasında haftanın dördüncü eleme adayı olarak seçildi. 1 Haziran 2022 Çarşamba günü düzenlenecek ada konseyinde SMS olmasına göre en az oyu alan isim yarışmadan elenecek.

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

5 Şubat 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Setlere adım attığında henüz 11 yaşındadır. Batuhan Karacakaya, Aşk- Memnu dizisinde Bülent rolü ile ünlendikten sonra sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol aldı. Batuhan Karacakaya, kariyerine üniversite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisiyle devam etti.

BATUHAN KARACAKAYA BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Batuhan Karacakaya boyu 1.82 m'dir. Batuhan Karacakaya'nın kilosu ise 75 kg'dır.