Batuhan, Survivor araba ödülünü kazandı! Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Batuhan Karacakaya, Survivor All Star'da dün akşam oynanan araba ödülünün kazananı oldu. Survivor All Star 2022 sezonunda araba yarışı için kazanan yarışmacıya Lexus NX verildi. Heyecanı ve mücadele azmi ile dikkat çeken Batuhan Karacakaya'nın ödülü alması ile birlikte hayatı ve kariyeri internet aramalarında araştırılmaya başlandı. Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Batuhan Karacakaya, Survivor All Star'da oynanan araba yarışında kazanan isim oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor All Star'da finale doğru ilerleyen yarışmacı Batuhan Karacakaya, araba yarışında bugün Lexus NX sahibi oldu. Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Survivor 2022 yarışmacı Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 yılında doğmuştur. 24 yaşındaki olan ve aslen İstanbullu olan Survivor Batuhan, Survivor 2021'de özellikle de su parkurlarında fark yaratmıştır.

Çocuk yaşlarda Aşk-ı Memnu ile şöhreti yakalayan Batuhan'ın akıllarda kalan görüntüsü de o şekildeydi. Ancak geçtiğimzi yıl yarışmaya dahil olmasıyla hem yakışıklı hem de fiziksel performansıyla şaşırtan Batuhan'ın boyu 1.82, kilosu ise 75'tir. Sporcu kimliğiyle öne çıkan genç oyuncu, pek çok kişiyi kızkandıracak bir görüntüye sahip.

BATUHAN KARACAKAYA MESLEĞİ NE?

Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya 2018 yılında verdiği bir röportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu ifade etmiştir. Batuhan Karacakaya'nın bu açıklamasıyla birlikte, hangi üniversiteden mezun olduğuyla ilgili de bazı bilgilere yanıt aranmıştır. Batuhan Karacakaya Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur.

Survivor Batuhan Karacakaya, reyting rekortmeni dizi Aşk-ı Memnu'da Bülent Ziyagil'i olarak tanınsa da, sonrasında birçok filmde ve dizide rol almıştır. Batuhan Karacakaya, şöhrete kavuştuğu Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynamıştır.

Dizinin sonlanmasıyla eğitimine ağırlık veren Survivor Batuhan Karacakaya üniversite yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynamıştır.

Ailesinin, eğitim konusunda hassas olduğunu söyleyen Survivor Batuhan, oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda babası ile yaptığı bir konuşmadan da şöyle bahsediyor: "En başından beri ailem eğitimim konusunda hassas davrandı. Oyunculuk için ajansa yazıldığım dönem babam beni uyarmış, takdirlerim teşekkür olursa beni setten alacağını söylemişti."

BATUHAN KARACAKAYA DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Dizileri

*2016-2017 / Diriliş Ertuğrul (Dündar Bey)

*2011-2013 / Umutsuz Ev Kadınları (Mert)

*2008-2010 / Aşk-ı Memnu (Bülent Ziyagil)

*2007-2008 / Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul)

*2005 / Beşinci Boyut (Arif/Emre)

*2004 / Büyük Buluşma (Tunç)