Barış kimdir, kaç yaşında? 21 Mart Survivor eleme adayı Barış Murat Yağcı aslen nereli, yarışmadan elenecek mi?

Barış Murat Yağcı, 21 Mart 2022 tarihli Survivor son bölümünde elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da eleme adayı Barış Murat Yağcı'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran ''Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?'' soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

Barış Murat Yağcı, bu hafta Survivor 2022 All Star'ın eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 21 Mart 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Barış Murat Yağcı elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli? soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte Barış Murat Yağcı ile ilgili merak edilenler..

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI ELENDİ Mİ?

TV8'in uzun yıllardır en sevilen yarışma programı Survivor 2022, bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Eleme potasına ismi yazılan yarışmacılar arasında Survivor 2022 All Star'da bu hafta bir isim hayaline veda edecek.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991, İzmir doğumlu, Türk manken, sporcu oyuncu ve şarkıcıdor. 2020 yılında Survivor'a katıldı ve ikinci oldu.

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991'de İzmir'de doğdu. Birce Akalay'ın kuzenidir. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Yağcı, ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Spor yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir. Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı, ancak sakatlandıktan sonra spor hayatına devam edemedi. Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp "Best Fotomodel" seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırarak yaşadı.

2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde Pelin Şafak'ın arkadaşı olarak rol aldı. 2015 yılında yayımlanan Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini canlandırdı.

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi.

BARIŞ MURAT YAĞCI'NIN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

1,92 boya sahip olan Barış Murat Yağcı, 88 kilo ağırlığındadır.

BARIŞ MURAT YAĞCI'NIN MESLEĞİ NE?

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.