Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? 20 Mayıs Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor 2022 All Star'da yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da haftanın eleme adayı ve dokunulmazlık oyunu kazanan takım merak konusu oldu. Ada Konseyi'nde Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayını Acun Ilıcalı açıkladı. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve elemeye kalan isim...

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star'da oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan takım belli oldu. Günün sonunda düzenlenen ada konseyinde yarışmayı kaybeden takım arasından bir isim potaya ismi yazılarak yokluk adasına gönderildi. Peki haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, elemeye ismi yazılan yarışmacı kim oldu?

20 Mayıs Cuma akşamı TV8 ekranlarında yayına giren Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İşte ekranlara gelen ve tansiyonun yüksek olduğu nefes kesen son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da 20 Mayıs 2022 Cuma akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da düzenlenen haftanın ilk konseyinde yapılan oylamanın sonucu Acun Ilıcalı açıkladı. 20 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Berkan oldu.

Bilindiği üzere Survivor'da eleme adayları yokluk adasına gitmektedir. Belirlenecek olan adaylar kimseyle iletişim kurmadan 24 saat boyunca yokluk adasında kalmaya devam edecektir.