Survivor All Star 2022'de aşk üçgeni! Nisa Bölükbaşı'nın yeni aşkı Ogeday Girişken ve eski sevgilisi Barış Murat Yağcı karşı karşıya

Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler kadrosunu sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kadroda yer alan üç isim dikkat çekti. Nisa Bölükbaşı eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile Survivor All Star 2022'de karşı karşıya gelmeye hazırlanırken yeni aşkı Ogeday Girişken ile aynı takımda mücadele edecek.

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2022 kadrosunu açıkladı. Bu sene Survivor All Star 2022 ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yarışmada geçmiş yıllarda mücadele isimler yer alıyor.

Kadrosunun açıklanmasının ardından sosyal medyada büyük ses getirdi. Geçtiğimiz günler samimi görüntüleri çıkan Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken Gönüllüler takımında yer alırken Barış Murat Yağcı'nın da Ünlüler takımında yer alması Survivor'ı izleyecek onları şimdiden heyecanlandırdı.

Survivor 2020'nin en dikkat çeken isimlerinden olan Nisa Bölükbaşı, programdaki tavırları ile en dikkat çeken isimler arasında yerini aldı. Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktaladı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalama kararı aldı.

Gündemden düşmeyen Nisa Bölükbaşı şimdilerde Survivor eski şampiyonu Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin geçtiğimiz günlerde samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi ve yeni sevgilisi Survivor yarışmasında olmasının ardından neler yaşanacağı merak edilen konular arasında yerini aldı.