Survivor 1. ödülü nedir 2022? Survivor All Star 2022 ilk oyunu kim kazandı?

Survivor 2022 heyecanı dün akşam başladı. Tv8'in fenomen programlarıdan Survivor'da bu sene geçmiş yıllarda yarışan, iz bırakan iddialı yarışmacılar yeniden geliyor. Dün akşam yarışmada ilk ödül oyunu oyanandı. Peki, Survivor All Star 2022 ilk oyunu kim kazandı? Survivor 1. ödülü nedir 2022?

Survivor tutkunları için hasret bitiyor. Survivor All Star 2022 dün akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yeniden katıldığı Survivor All Star'da yeni kurallar ve yeni sürprizler izleyicileri bekliyor. İzleyiciler şimdiden "Survivor All Star 2022 ilk oyunu kim kazandı? Survivor 1. ödülü nedir 2022?" sorularının yanıtını araştırıyor...

SURVIVOR ALL STAR 2022 İLK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star'da Ünlüler takımının ve Gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği ilk oyun ödül oyunuydu. Survivor 2022 All Star'ın ilk ödülü barakaydı. Survivor All Star'da ilk ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları ilk ödül oyununda belirlenen arabaları sadece iterek belirlenen park yerlerine park etmeye çalıştı.

Survivor 2022 açılışı nasıldı? Acun Ilıcalı'nın Survivor'a girişi nasıl?

SURVİVOR 1. ÖDÜLÜ NEDİR 2022?

Survivor 2022 All Star'ın ilk ödül oyununda kazanan takım, barakayı yapacağı aletleri kazandı. Halat, çekiç, çividen oluşan bu aletler kazanan takıma verilecek. Fakat kaybeden takıma bu sene tahta dahi verilmeyecek. Yani bir baraka yapamayacaklar.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Adem Kılıçcı

Çağan Atakan Arslan

Furkan Kızılay

Mert Öcal

Sercan Yıldırım

Barış Murat Yağcı

Batuhan Karacakaya

Aycan Yanaç

Elif Gören

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Sema Aydemir

Birsen Bekgöz

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Gökhan Keser

Ogeday Girişken

Anıl Berk Baki

Hikmet Tuğsuz

Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

Yasin Obuz

Gizem Kerimoğlu

Berna Keklikler

Sude Burcu

Seda Aydemir

Evrim Keklik

Nisa Bölükbaşı