Survivor 2022 All Star'da sürgüne giden eleme adayı kim olacak? Survivor 2022'de ilk dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'in yeni haftasında mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımının karşı karşıya geleceği dokunulmazlık oyununda kaybeden takım haftanın ilk eleme adayını belirleyecek. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Survivor 2022'de bu hafta dokunulmazlığı kim kazanacak, sürgüne giden eleme adayı kim olacak?

Survivor All Star 2022 sezonun ikinci haftasında oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı seçilecek isim merak konusu oldu. 22 Ocak Cumartesi akşamı TV8'de ekrana gelecek olan Survivor All Star'da elemeye seçilecek isim sürgün kampına gönderilecek. Peki Survivor'da Survivor All Star dokunulmazlığı kim kazandı, ilk eleme adayı kim, sürgüne kim gitti?

Survivor Türkiye All Star'da 2. hafta heyecanı başlıyor. Takımlarda konseyin tartışmaları devam ederken oyun alanında da tansiyon tavan yaptı

SURVİVOR 2022 ALL STAR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star Ünlüler ile Gönüllüler, takımı sezonun ikinci haftanın 1. dokunulmazlık oyununda zorlu parkur için karşı karşıya gelecek.

22 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlığı kazanan takım açıklanınca haberimizdeki yerini alacaktır.

SURVİVOR 2022 ALL STAR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2022 All Star Ünlüler ile Gönüllüler'in 22 Ocak 2022 tarihinde oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden takım arasından bir isim eleme adayı olarak seçilip sürgün kampına gönderilecek. Eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrası açıklanması bekleniyor...

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SURVİVOR'DAN KİM ELENMİŞTİ?

Survivor 2022'de geçtiğimiz haftanın elenen ismi Gizem olmuştu. .