Survivor 2022 All Star'da elemeye kimler kaldı? Survivor 2022'de bu hafta kim elendi, kim gitti?

TV8 ekranlarında her bölümüyle ayrı bir heyecan yaratan Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi öncesi nefes kesen bir eleme heyecanı yaşanacak. SMS oylamaları ile belirlenen 6 isimden biri Survivor hayallerine veda edecek. Soluk soluğa izlenen Survivor'da elemeye kimler kaldı, kim elendi? soruların yanıtları ve detayları haberimizde.

Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler için zor bir eleme mücadelesi başlıyor. SMS oylaması ile Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi öncesi 6 eleme adayı belirlenecek ve bu belirlenen eleme adayları arasından bir kişi adaya veda edecek. Günlerdir merakla beklenen; "Survivor 2022 All Star'da elemeye kimler kaldı, kim elendi?" sorusunun yanıtı bugün yanıt bulması bekleniyor...

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama sonucunda bu hafta Survivor'da bir eleme adayı daha belli oluyor. En fazla ismi yazılan yarışmacı olarak sürgün adasına gidecek. Hafta içi eleme adaylarının belli olması ile potadaki isimler SMS oylamasında karşılaşacak. Eleme adayı henüz belli olmadı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Star yarışma programında henüz eleme adayları arasında adaya veda edecek isim belli olmadı. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.