2022 Survivor All Star yarışması ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı Survivor 2022 All Star kadrosunda kimlerin olduğunu açıkladı mı?

Survivor All Star 2022 kadrosu merak ediliyor. TV8 ekranlarında her yıl belli tarihler arasında düzenlenen Survivor yarışması için geri sayım başladı. İnternet aramalarında Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama üzerine ''Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu mu? Yeni sezon yarışmacıları kimler, yarışma ne zaman başlayacak?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Survivor 2022 sezonu için beklenen ilk açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Ekranların soluksuz izlenen yarışma programı Survivor All Star'ın 2022 kadrosu heyecanla bekleniyor. Peki Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler var? Yarışma programı ne zaman hangi tarihte başlayacak?

Acun Ilıcalı, AcunMedya Akademi'de verdiği konferans çıkışında heyecanlandıran bir açıklama yaptı. "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu." diyen Acun Ilıcalı, yarışmacıların yakında açıklanacağını belirtti.

SURVİVOR ALL STAR 2022 YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

Survivor All Star 2022 sezonu heyecanla beklenirken kadrosunda hangi yarışmacılar merak ediliyor. Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta AcunMedya Akademi öğrencileriyle buluştu. Konferans çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu?' Sorusuna yanıt verdi. Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi veya salı günü açıklayacağız." Dedi. Bu hafta içinde Survivor All Star kadrosunun açıklanması bekleniyor.

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2022 All Star ile ilgili olarak en çok merak edilen diğer konu ise yayın tarihi. Önceki sezonlara bakıldığı zaman, Survivor 2022 All Star'ın Ocak ayında başlayacağı düşünülüyor.

Konuyla alakalı yeni gelişmeler yaşandıkça haberimizden öğrenebilirsiniz.