Survivor 2022 SMS sıralamasına göre kim elendi? Survivor 2 Şubat'ta kim elendi, kim gitti?

Survivor 2022 All Star'da bu hafta 2 Şubat Çarşamba günü yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Sezonun üçüncü eleme konseyinde Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal ve Evrim Keklik arasından en az SMS oyu alan bir kişi Survivor 2022 hayallerine veda etti. Peki Survivor 2 Şubat'ta kim elendi, kim gitti? SMS sıralamasına göre kim elendi? İşte bu haftaki elenen isim..

Survivor 2022 All Star'da üçüncü eleme adayı için gözler ada konseyine çevrilmişti. 2 Şubat Çarşamba akşamı TV8'de ekrana gelen Survivor 2022 All Star'da bu hafta sezonun üçüncü eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına yazılan ve bir süredir sürgün kampında kalan Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal ve Evrim Keklik arasından bir isim hayallerine veda etmiş oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi, kim gitti? Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarını açıkladı...

SURVİVOR 2 ŞUBAT'TA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor All Star yarışma programında 2 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen ada konseyinde SMS sıralamasında en az oyu alan isim yarışmaya veda etti.

2 Şubat 2022 tarihinde TV8'de ekrana gelen Survivor 2022 Türkiye'de SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim .... oldu.

SURVİVOR'DA ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

1. Eleme adayı : Barış Murat Yağcı

2. Eleme adayı : Birsen Bekgöz

3. Eleme adayı : Evrim Keklik

4. Eleme adayı : Mert Öcal