Süper Loto çekilişi MPİ bilet sorgulama ekranı: 5 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Süper Loto çekilişi 5 Mayıs tarihli sonuçlar açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında her hafta gerçekleşen Süper Lotu'nun 5 Mayıs çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. Zengin olma hayali ile bugün bilet alan Milli Piyango severlerin yakından takip ettiği Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Noter huzurunda paylaşılan şanslı rakamların ardından haberimizde yer alan link üzerinden bilet sorgulamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

5 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Merakla beklenen çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü gerçekleşen Süper Loto çekilişleri bugünde kazadırmaya devam etti. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden yapılacak Süper Loto çekilişinde kazandıran şanlı rakamlar noter huzurunda paylaşıldı. İşte çekiliş saati ve detayları

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 5 MAYIS 2022

Süper Loto çekilişleri; salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden saat 21:30'da gerçekleşti. Noter huzurunda açıklanan şanslı rakamlar kurumun resmi internet sayfası 'millipiyangoonline' üzerinden paylaşılmaktadır.

İşte 5 Mayıs 2022 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 2, 8, 16, 26, 46, 57,

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye Milli Piyango Onlineadresinden ulaşmak mümkün.