Süper Loto çekiliş sonuçları 16 Ağustos 2022! MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgulama ekranı!

16 Ağustos 2022 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 16 Ağustos sonuçları Milli Piyango TV üzerinden açıklandı. Para kazanma hayali kuranların Süper Loto'nun 16 Ağustos tarihli çekiliş sonuçları ve detaylarına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Süper Loto çekilişinin 16 Ağustos 2022 sonuçları açıklandı. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen 16 Ağustos tarihli Süper Loto'nun bu haftaki çekilişi bilet alan vatandaşlar için paylaşıldı. Haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto 16 Ağustos çekilişleri Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak gerçekleşti. İşte çekilişte kazandıran şanslı rakamlar

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

İşte günün kazandıran şanslı rakamları;

12, 17, 22, 41, 45, 46

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.