MPİ Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı! 29 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Süper Loto çekilişi 29 Ocak sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü düzenlenen Süper Loto çekilişinin bugün ki sonuçları erişime açılmak üzere. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşen Süper Loto 29 Ocak çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı araştırılıyor. İşte çekilişte kazandıran numara ve bilet sorgulama ekranı

29 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Süper Loto 29 Ocak çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. Zengin olma hayali ile bugün 29 Ocak Süper Loto için bilet alanlar çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 29 OCAK 2023

Süper Loto çekilişi saat 21:30'da Milli Piyango TV canlı yayında yapıldı.

İşte Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar; 7, 9, 10, 14, 35, 60

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih süper loto etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!