Şubat ayında doğanların burcu ne, özellikleri neler? Şubat ayı hangi burç?

Bebek sahibi olacak vatandaşlar, çocuklarının ne zaman doğacağını öğrenirken hangi burca sahip olacağını öğrenmek istiyor. Bu sebeple Şubat ayı hangi burç? Şubat ayında doğanların burcu ne, özellikleri neler? sorusunu yoğun olarak araştırılıyor.

Şubat ayı hangi burç? sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Çocuk sahibi olacak vatandaşlar çocuklarının doğum tarihlerinin hangi burç olacağını merak ediyor. Biz de sizler için haberimizin detaylarında şubat ayında doğanların hangi burç olduğunu ve özelliklerine yer verdik.

ŞUBAT AYI HANGİ BURÇ?

Şubat ayı yılın ikinci ayı olmak ile birlikte kova burcuna ait olmaktadır. Fakat kişinin kova burcu olabilmesi için doğum tarihinin22 Ocak ile 19 Şubat arasında olması gerekir. BU nedenle 4 Şubat tarihinin burcu kova burcudur.

ŞUBAT AYINDA DOĞANLARIN BURÇ ÖZELLİKLERİ NELER?

Kova burcu sınırsız hayal güçleri olan bir burçtur. Kovalar sezgisel ve akılcı olmalarının yanı sıra oldukça dik kafalılardır. Sezgilerinden dolayı ise kendilerine söylenecekleri önceden fark edebilirler.

Kova burcu sahip oldukları özellikler ile dikkat çekici bir yapıları vardır. Sevecen ve sıcakkanlı olan kovalar herkese eşit şekilde yaklaşırlar. Modern bir görünüme sahip olsalar da bazen sabit fikirli olabilirler. Ayrıca kova burçları özgürlüklerine çok düşkün ve özgür yaşamayı seven bir yapıya sahiplerdir.