Spotify sizi zamanda yolculuğa çıkaracak! Şişedeki Çalma Listenize bir göz atın...

Spotify zamanda yolculuk için hazırlıklarını tamamladı. Nostaljik müzik severler için yeni güzel bir haber geldi. Yeni uygulama sayesinde sevdiğiniz müzikleri zamdan dondurabileceksiniz. Şişedeki Çalma Listesi adlı özellik ile gelecek yıl müziklerinizi dinleyebileceksiniz.

Dünyanın en büyük müzik dinleme platformlarından olan Spotify, yeni uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Spotify sizi zamanda yolculuğa çıkaracak. Şirket çarşamba günü yaptığı açıklamada en sevdiğiniz müzik anlarını zamanında dondurmanıza yardımcı oluyoruz ifadelerini kullandı.

SPOTİFY SİZİ ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKARACAK!

Spotify, Ocak 2024'e kadar ruh halinizi yansıtan müziklerinizi zaman kapsülüne atmanız için bazı açıklamalarda bulundu. İşte şirket tarafından yapılan açıklama:

2023, şimdiye kadarki en iyi yılınız olmaya mı hazırlanıyor, yoksa şimdiden yorganın altına mı girdiniz? Her iki durumda da, ruh halinizi özetleyen birkaç şarkınız olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, yeni yılı kutlamak için, Ocak 2024'e kadar anı yakalamanıza yardımcı olacak tam zamanında bir kullanıcı deneyimi başlatıyoruz.

Playlist in a Bottle, şu anda müzikal olarak kim olduğunuzu yakalayan ve ardından bir yıl sonra 2023 müzikal benliğinizi yeniden ziyaret etmenizi sağlayan en son etkileşimli, uygulama içi deneyimimizdir.

Çalma Listenizi Şişede şu şekilde oluşturabilirsiniz:

Spotify mobil uygulamanızın en son sürümle güncel olduğundan emin olun.

Mobil cihazınızdan spotify.com/playlistinabottle'a tıklayın .

İstediğiniz zaman kapsülünü seçin; bir şişe, kot cebi, sakız makinesi, beslenme çantası veya oyuncak ayı arasından seçim yapabilirsiniz.

Şarkıdan ilham alan bir dizi istemi yanıtlayın. Örneğin:

"Bu yıl birini öpeceğiniz bir şarkı"

"Size en sevdiğiniz kişiyi hatırlatan bir şarkı"

"2023'te canlı dinlemeniz gereken bir şarkı"

5. Müzikal zaman kapsülünüzü dijital olarak mühürleyin ve gönderin!

Kişiselleştirilmiş bir kartı #PlaylistInABottle etiketiyle sosyal kanallarınızda paylaşın.

Ocak 2024'te bir Şişede Çalma Listesi yaptıysanız, bir yıl önce ne dinlediğinizi hatırlatan kişiselleştirilmiş zaman kapsülünüzü alacaksınız.

Playlist in a Bottle, iOS ve Android cihazlarda hem Ücretsiz hem de Premium kullanıcılar için 27 pazarda ve 18 dilde* bugünden itibaren yayında. Ancak 31 Ocak sona erdiğinde bu deneyimi sonlandıracağız, o yüzden gecikmeyin.