Spotify en çok dinlediklerim özetine nasıl bakılır? Spotify 2021 özet çıktı mı?

Spotify 2021 özet kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyor. Spotify Wrapped özelliği ile kullanıcıların bir yıl boyunca dinlediği parçaları listeliyor. Ayrıca kullanıcın dinlemediği ve kaçırdığı popüler şarkıların listesini de ayrıca sıralıyor. Peki, Spotify 2021 özet çıktı mı?

Popüler müzik dinleme uygulamalarının başında yer alan Spotify her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcıların özet listelerini sunacak. Spotify üyeleri 2021'de en çok hangi parçayı dinlediğini görebilecek ve sosyal medya hesabından paylaşabilecek. Peki, Spotify 2021 özet çıktı mı? Spotify en çok dinlediklerim özetine nasıl bakılır?

SPOTİFY 2021 ÖZETİ ÇIKTI MI?

Spotify 2021 özet listeleri henüz çıkmadı. Spotify kullanıcıların mail adreslerine "Yılın en önemli anlarından birine çok az kaldı. 2021 Özetin yakında geliyor!" mesajını yolladı.

En çok dinlediğin sanatçı kim olacak? Peki, en çok çaldığın parça? Dinlediğin hangi müzik türleri zirveye çıkacak?
Bu soruların yanıtlarını çok yakında bulacaksın. O tarihe kadar 2020 Özetini tekrar ziyaret et ve en çok dinlediğin müzikleri hatırlayarak 2021 Özetin için hazırlan.

2020'DE EN ÇOK SEZEN AKSU DİNLENDİ

2020'de Türkiye'de ve dünyada en çok dinlenen şarkılar listelerde yerini adlı. Kadın sanatçılar arasında en çok Sezen Aksu dinlendi. Türkiye'nin 'Top 10' sanatçı listesinde. yine pop müzik,te Sezen Aksu'nun yanı sıra, Zeynep Bastık, Emir Can İğrek gibi isimlerle 'Top 10' sanatçı listesindeki yerini aldı.

Dünya ise Spotify'da 2020 yılının en çok dinlenen sanatçısı, 8.3 milyon dinlenme ile Bad Bunny oldu.

2020 yılının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı, 1.6 milyar dinlenme ile The Weeknd'den 'Blinding Lights' oldu.