İsmi kadar 'şanslı' olamadı... Sonunda kalemini kırdılar!

Hayatımın Şansı dizisi ekrana gelmeye başladığı günden bu yana kemik bir izleyici kitlesi elde etmişti. Şimdiye kadar 7 bölüm yayımlanan yapım için final kararı alındı. İzleyicileri bir hayli kıran bu kararın ardında reytinglerin bir türlü istenilen noktaya gelmemesi olduğu öne sürülüyor.

Ekranlara birbirinden farklı yapımlar gelmeye devam ediyor. Her biri birbiriyle büyük mücadele ederken bir dizinin sevenlerine veda edecek olması seyirciyi bir hayli üzecek. Kısa süre önce FOX TV'de yayımlanmaya başlayan Hayatımın Şansı dizisi için karar verildi. Güçlü oyuncu kadrosuyla çarşamba akşamları evlerimize konuk olan Hayatımın Şansı, ismi kadar şanslı olamadı...

Alican Yücesoy ile Şifanur Gül gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran dizi final kararı iddialarıyla televizyon gündemine bomba gibi düştü.

SAYILI GÜNLERİ KALDI

Dizi şu zaman kadar 7 bölüm yayımladı. Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan yapımın 10 Şubat'ta ekran macerasını sonlandırması bekleniyor.

Alican Yücesoy ile Şifanur Gül'üm başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan ve Açelya Devrim Yılhan gibi etkili isimler bulunuyor.

HAYATIMIN ŞANSI KONUSU

Küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare'nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır...