Son dakikacılara yılbaşı hediye önerileri

Araştırmalara göre, Türkiye'de her beş kişiden biri yılbaşı alışverişini son dakikada yapıyor ve en çok indirimli ürünleri tercih ediyor. İşte son dakikacılar için indirimli hediye seçenekleri...

Pandemiden bu yana ikinci yılbaşı yaklaşırken, Aralık 2020'de düşük seyreden yılbaşı alışverişlerinin bu yıl daha yüksek olması bekleniyor. PwC'nin küresel bir araştırmasına göre, tüketicilerin yüzde 30'u bu sene yılbaşı hediyelerine daha fazla bütçe ayırdığını söylüyor. Online PR Servisi B2Press'in yılbaşı alışverişlerine dair incelediği araştırmalar ise Türkiye'de ise her 5 kişiden 3'ü yılbaşı indirim günlerini bekliyor, her 5 kişiden biri ise yeni yıl hediyesi alışverişlerini son dakikaya bırakıyor. Bu yılın son dakikacıları için her bütçeye uygun hediye seçeneklerini derledik.

LC Waikiki'den bütçe dostu koleksiyon

LC Waıkıkı, yeni yıl coşkusunu ulaşılabilir fiyatlı ürünlerle kutluyor. Çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan yılbaşı temalı tasarımların yanı sıra, her zevke ve bütçeye hitap eden LCW Home Yeni Yıl Koleksiyonu evlere neşe katıyor. Çocukların renkli dünyasına sevimli karakterlerle eşlik eden LC Waikiki, 29,99 TL'den başlayan koleksiyonunda yeni yıl ruhunu yansıtan kardan adam, geyik ve yılbaşı kurabiyesi gibi desenler plana çıkıyor.

Akıllı telefon ve bilgisayarlarda fırsat

VATAN Bilgisayar 'Yılbaşına özel Vatan Fiyatlarıyla Fırsat Bu Fırsat' kampanyasıyla binlerce ürün çeşidini bir arada sunuyor. 31 Aralık'a kadar devam edecek kampanya kapsamında akıllı telefondan bilgisayara birçok üründe indirim ve kampanya fırsatları bulunuyor. Ayrırıca, mağazalarda anında Fibabanka tüketici kredisi almak da mümkün.

Pasaj'da %65'e varan indirim

Türkiye'nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj, yeni yılı özel fırsatlar ve indirimlerle karşılıyor. 31 Aralık'a kadar devam edecek yılbaşı özel kampanyasında sayısız kategori ve üründe yüzde 65'e varan indirim fırsatları sunuluyor. Ayrıca Pasaj, akıllı Hediye Asistanı uygulamasıyla müşterilere bütçelerine uygun ürün önerilerde bulunarak hediye seçimlerine yardımcı oluyor.

Yeni yılı renklendirecek doğal ürünler

Yves Rocher, yılbaşına özel hazırlanmış 'Gizemli Ormana Keşif Serileri'yle aralık ayı boyunca doğa severler için özel hediye imkanları sunuyor. Yves Rocher Yıl Koleksiyonları yüzde 100 geri dönüştürülmüş plastik paketlemeleri, doğaya ve cilde saygılı, sülfat içermeyen formülleriyle yeni yılınızı renklendirmeye hazırlanıyor. Sınırlı sayıda üretilen Yılbaşı Makyaj Paleti de Yves Rocher'nin online satış kanallarında tüketicilerle buluşmayı bekliyor.

Zamansız hediyelerin adresi: Saat&Saat

Saat&Saat 'Zaman En Değerli Armağan' mottosuyla sevdiklerine yılbaşında zamansız bir hediye vermek isteyenlere birbirinden şık saatler sunuyor. Dünyaca ünlü markalarının Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenleri birbirinden şık saat alternatifleriyle buluşturuyor. 'Zaman En Değerli Armağan' mottosuyla zamanın değerine dikkat çekerek, sevdiklerini zamansız ve kalıcı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenleri eşsiz saat modelleriyle bir araya getiriyor.

30'A YAKIN MARKA VAR

Yılbaşının gelenekselleşen rengi gold ve kırmızı saatlerden akıllı saatlere kadar birçok farklı alternatifi bir arada bulabileceğiniz Saat&Saat, seçili ürünlerde yılbaşına özel yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Türkiye çapında 165 mağazası ve 600 bayii bulunan Saat&Saat, halen Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30'a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor.z Ayrıca şirket, 2016'da satın aldığı dünya markası Welder'i de bünyesinde barındırıyor. Her tarza hitap eden saat ve aksesuar koleksiyonlarını ve www.saatvesaat.com.tr adresinde de bulmak mümkün.