Sivas'ta okullar bugün tatil mi? Sivas Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışının ardından öğrenciler kendi illerinde okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, Sivas'ta okullar bugün tatil mi? Sivas Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi? İşte konuya dair merak edilenler...

Sivas'ta etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle öğrenciler, Sivas'ta okullar bugün tatil mi? Sivas Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi? gibi sorulara yanıt arıyor. Ülkemizde pek çok ilde kar yağışı nedeniyle eğitime kısa bir ara verildi.

SİVAS'TA OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ?

11 Şubat Cuma günü Sivas'ta okulların tatil olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Şubat Perşembe günü il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda, kar yağışının aralıklarla gün boyu devam edeceğinden eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, ulaşımda aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin ise 09.30-12.00 ile 13.00-17.00 olarak düzenlendiği belirtildi.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

11 Şubat Cuma okulların tatil olacağı iller ve ilçeler:

Erzincan, Hakkari, Kayseri, Aksaray, Ağrı, Niğde ve Karaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Van'da okullar bugün tatil mi? Van Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?