Şişli'den sonra Beşiktaş'ta... Sokak elektriği köpeği çarptı

Sokakta ölüm tehlikesi! Elektrik kaçağı bir köpeğin daha sonu oldu. Sahibinin gezdirdiği köpek, kaldırımda elektrik akımına kapılarak öldü. Aynı yolu kullanan vatandaşlar, “Biz de ölebilirdik” diyerek tepki gösterdi.

DHA

İstanbul Ortaköy'de geçen hafta sabah yürüyüşüne çıkan bir kişinin yanındaki köpeği, aniden titremeye başladı. Köpeğe ne olduğunu anlamayan sahibi, bu sırada yerdeki kabloları görünce hayvanın elektrik akımına kapıldığını anladı.

İNSANLAR DA GEÇİYOR

Feryat seslerine koşan mahalleli, köpeği kaldırımdan çekti. Ancak yüksek elektrik akımına maruz kalan köpek, olay yerinde öldü. Çıplak ayakla kabloya temas eden köpeğe elektrik çarptığını belirten mahalle sakini Recep Uyanık, "Hayvan titremeye başlayınca sahibi köpek şaka yapıyor zannetmiş ama aslında köpek o sırada ölüyormuş. Orada elektrik kaçağı daha önceki senelerde de oldu. Yapıldı, bu sene gene oldu. Aynı yerden ben de geçtim" dedi. Köpeğin sahiplerini tanıyan Ergün Arslan da şöyle konuştu: "Yavruyken alıp büyüttüler. Çocukları gibiydi. Orada yol çalışması gibi bir şey yapıyorlar ve hâlâ kablolar yüzeyde."

Genç kadın, yavruyken alıp büyüttüğü köpeğin ölüm haberiyle yıkıldı.

EVLAT ACISI GİBİ

Ölen köpeği kucaklayan sahibi ve eşi olay yerinde uzun süre feryat ederek ağladı. Gözyaşlarına boğulan çift, ölen köpeklerini alarak olay yerinden uzaklaştı.

AKŞAM Şişli'de aydınlatma direğinden sarkan ucu açık kabloya dokunan 'Miel' adlı köpeğin ölümüne dün 1'inci sayfada yer vermişti.