18 Ocak Sinop, Karabük, Samsun'da okullar var mı yok mu? Sinop, Karabük, Samsun'da okullar tatil mi?

Sinop, Karabük, Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilmesi bekleniyordu. 2021 2022 eğitim öğretim yılında okula giden öğrencilerin yakından takip ettiği kar tatiline ilişkin Sinop, Karabük, Samsun Valiliği'nden son dakika açıklaması geldi. Söz konusu internet aramalarında araştırılan ''19 Ocak Sinop, Karabük, Samsun'da okullar tatil mi?'' sorularına ilişkin yapılan resmi açıklamanı detayları haberimize.

Sinop, Karabük, Samsun'da kar tatiline ilişkin Valilik'ten beklenen açıklama geldi. 18 Ocak Salı günü için eğitime ara verilip verilmeyeceği yönünde araştırma yapan öğrenci ve veliler; "okullar tatil mi?" sorusuna yönelik yapılan resmi açıklamaları yakından takip ediyordu. İşte 17 Ocak için Sinop, Karabük, Samsun Valiliği'nden gelen son dakika kar tatili açıklaması...

18 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

18 Ocak için henüz Sinop, Karabük, Samsun'da kar tatiline ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

KARABÜK'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde eğitim öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildiği duyuruldu.

Engelli ve hamile kamu çalışanları da yarın idari izinli sayılacak.

SİNOP'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz ve ilçelerimizde etkili olan kar yağışı, buzlanma ve meteorolojik uyarılar nedeniyle 17 Ocak tarihinde tüm resmi ve özel okullarda taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir" denildi.

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Samsun'un Asarcık ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verildi.

Asarcık Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, "İlçemizde aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, 17 Ocak Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır" denildi.