Sinem Yüksel kimdir, kaç yaşında? Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel aslen nereli?

Sinem Yüksel, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Türk milli futbolcu Ahmet Çalık'ın nişanlısıdır. Bilindiği üzere genç futbolcu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Nişanlısı Sinem Yüksel'in hayatı ve kariyeri araştırılan ve magazin gündeminde konuşulan isimler arasında. Peki Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türk milli futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası gündeme gelen nişanlısı Sinem Yüksel magazin gündeminde konuşulan isimler arasında. Söz konusu internet aramalarında "Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

SİNEM YÜKSEL KİMDİR?

Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Geçen ay nikah günü almak için giderken geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Ahmet Çalık'ın nişanlısından duygusal bir paylaşım geldi.

Geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, tüm Türkiye'yi yasa boğarken kazadaki nikah detayı yürekleri dağlamıştı.

Nişanlısı Sinem Yüksel ile evlilik planları yapan ve nikah günü almak için çıktığı yolda yaşamını yitiren milli futbolcunun nişanlısından duygusal bir paylaşım geldi.

Ahmet Çalık ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Sinem Yüksel, "Hep olduğu gibi her şeyden, herkesten çok seni seviyorum minik bebek" notunu düşüp altına kalp emojisi koydu.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi.

Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi.

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Futbola 2004 yılında Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet, 2011'in yaz mevsiminde profesyonel olup A takıma yükseldi. A takımın sezon hazırlık kamplarına, bazı antrenmanlara ve resmî müsabakalara takımı ile çıksa da ilk sezonunda Gençlerbirliği'nin A2 takım'da görev yaptı. Aynı sezon sadece 3 Türkiye Kupası maçında sahada yer aldı. 2012-13 sezonunda, 21 Nisan 2013'te Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig maçında ilk kez a takım forması giyen Ahmet, kendi mevkiisinde oynayan Ante Kulušić'in ve Debatik Curri'nin sakatlığı nedeniyle kendine ilk on birde yer bularak defansın ortasında sahaya çıktı. Bu maçta gösterdiği performansla 2-0'lık galibiyete katkı sağlayan futbolcular arasına girince sonraki 4 lig maçında da ilk on birde genç yaşına rağmen forma fırsatı bulup toplamda 5 lig maçında forma giydi. Ahmet, 30 top kesme 40 kez de rakip atak durdurma performansıyla oynadı. Savunmada sadece bir top kaybı yapan Ahmet maç başına 57 pas ortalamasıyla oynadı.