Sinan Akçıl, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ilk yaptığı şeyi anlattı

Şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ilk yaptığı şeyi de anlattı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, A Para kanalında yayınlanan Biz Bize adlı programa konuk oldu. Burada kendisiyle ilgili samimi ve özel açıklamalarda bulunan Akçıl, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sonrası ilk yaptığı şeyi şu sözlerle anlattı:

"Hain darbe girişiminin ertesi günü birine evlenme teklifi ettim. O kadar büyük bir travma yaşattı ki bana o olay. Böyle bir hayatı, daha güçlü yaşamamız gerektiğini düşündüm."

"NE KADAR DENGESİZ BİR HAYAT SEÇERSEM, O KADAR İYİ ÜRETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORLAR"

Birinden ayrıldığımda sevinen tek kişinin yapımcısı Samsun Demir olduğunu söyleyen Akçıl, "Ne kadar dengesiz bir hayat seçersem o kadar iyi ürettiğimi düşünüyorlar. Ben de kendimi onlara adamış, sıkıntılı ve üzüntülü bir şövalye olarak görüyorum. Onlar mutlu olsun diye mutsuz yaşıyorum.

Elli bin kişilik konser vermişsin, eve dönüyorsun. Karşı tarafın 'Hoş geldin' demesinde bile bir düşüklük hissedersem, bir anda öfke doluyordum. Nedir bu sıradan yaklaşımın diye." ifadelerini kullandı.

Maske Kimsin Sen'in jürisi Alican Yücesoy'un eski eşi Kırmızı Oda'dan çıktı! Meğer o isimle evliymiş