Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya mor elbisesiyle göz kamaştırdı

Sihirli Annem'in çocuk yıldızı Çilek olarak tanınan Zeynep Özkaya değişimiyle görenleri şaşırtıyor. Şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Zeynep Özkaya'yı hiç böyle görmediniz. Ünlü fenomen, mor elbisesiyle beğeni topladı.

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya büyüdü. Şimdilerde görenlerin tanımakta güçlük çektiği Zeynep Özkaya'yı görenler değişimine inanamıyor.

İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve Nevra Serezli'nin başrollerini paylaştığı ve 2003-2012 yılları arasında seyircisini ekrana kilitleyen Sihirli Annem'in çocuk oyuncusu Zeynep Özkaya yıllar içindeki değişimi ile çok konuşuluyor.

Zeynep Özkaya, Türk dizileri içinde unutulmazlar arasında yerini alan Sihirli Annem'de Çilek karakteri ile hafızalara kazınmış ve çocuk oyuncu olarak ünlenmişti.

Özkaya şimdi de sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli kıyafetiyle gündem oldu.

YouTube'da ürettiği makyaj ve yaşam tarzı içerikleriyle adından söz ettiren Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya, Instagram hesabından paylaştığı mor elbiseli büyük beğeni topladı.

İTÜ Çevre Mühendisliği bölümünü mezunu olan ve Instagram'da 300 binden fazla takipçisi bulunana Zeynep Özkaya şimdilerde ise sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Yasak Elma'da Kumru sorunsalı! Diziye veda mı ediyor?

Sinem Kobal'ın selfie pozuna hayranlarından tam not

Cüneyt Arkın'dan sosyal medyayı sallayan tbt paylaşımı

Deniz Tansel Öngel bakın hangi Sadakatsiz yıldızıyla evliymiş!