Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler? Sıfırıncı Gün konusu nedir, uyarlama mı?

Tv8 ekranlarının yepyeni dizisi Sıfırıncı Gün için geri sayım sona erdi. Tanıtımları ile büyük ses getiren güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu dinamik bir hikayeye sahip olan dizi bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. İzleyiciler ''Sıfırıncı Gün konusu nedir, uyarlama mı? Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Sıfırıncı Gün ilk bölümü ile bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Acun Medya imzalı, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği, senaryosunu ise Atasay Koç'un kaleme aldığı dizi polisiye, aksiyon ve dram dolu sahneleri ile ekrana gelecek. Peki, Sıfırıncı Gün konusu nedir? Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler?

SIFIRINCI GÜN KONUSU NEDİR?

Sıfırıncı Gün'ün tanıtımlarındaki konusu şöyle; Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir...

Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder'in peşinde...

Uzun bir takibin sonunda Ejder'e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon "Sıfırıncı Gün" ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.

O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

SIFIRINCI GÜN UYARLAMA MI?

Dizi uyarlama değil, senaryosunu ise Atasay Koç'un kaleme alıyor.

SIFIRINCI GÜN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Damla Colbay ve Sarp Akkaya paylaşmaktadır. Dizinin kadrosunda yer alan isimler ise şu şekilde:

Oyuncu Karakter

Engin Öztürk Özgür

Berk Cankat Mert

Yiğit Özşener Ejder/Salih

Aybüke Pusat Nisan

Damla Colbay Selin

Sarp Akkaya Fatih

Naz Çağla Irmak Bilge

Adnan Biricik Kadir

Demir Karahan Ali Müdür

Esra Ruşan Gönül

Uğur Uzunel Tuna

Savaş Özdemir Sırtlan

Turgay Tanülkü Aydemir

Tolga Karel

Ahmet Pınar Murat

Melisa Karagöz Nalan

Ersin Olgaç

MasterChef bu akşam yok mu? MasterChef yeni bölüm ne zaman, finali hangi gün?