She-Hulk: Attorney at Law adlı dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? She Hulk dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?

She-Hulk dizisi Disney+'ta yayınlanmaya başladı. Bir Amerikan televizyon dizisi olan She-Hulk: Attorney at Law, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Peki She Hulk dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

She-Hulk dizisinin ilk bölümü yayına girdi. Disney+'a yayına giren yeni bir komedi dizisi olan She-Hulk, 10 bölüm olarak planlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken She-Hulk: Attorney at Law sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu izleyiciler tarafından araştırılan "She Hulk dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?" soruların yanıtları haberimizde.

She-Hulk: Attorney at Law dizisi sonunda izleyiciyle buluştu. Marvel evreninin bir parçası olan dizinin ilk sezonu 9 bölümden oluşuyor.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW KONUSU

Jennifer Walters, sıradan hayatı olan bir avukattır. Ancak bir gün kaza geçirir ve kuzeni Bruce Banner'da kan alınır. Bruce Banner'ın kan nakliyle süper güçleri, kuzenine geçer. Walters da kendi zekası ve özgüvenini kullanarak bu gücü üst seviyelere taşır.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW DİZİSİ NEREDE YAYIMLANIYOR?

Dünyada ses getiren yapım, Marvel Studios tarafından üretilen sekizinci Disney Plus serisi, 17 Ağustos tarihi itibariyle Disney+'ta seyirciyle buluştu.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW IMDb PUANI NEDEN DÜŞÜK?

Dizi henüz yayımlanmadan günler öncesinde eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle IMDb'de bazı kullanıcılar diziyi verilebilecek en düşük not olan 1 ile puanlamaya başladı. Sonrasında ise diziyi savunan kişiler gelip yapıma 10 verdi. Şu anda genel olarak sitedeki yorumlarda dizi hakkında bilgi vermek yerine birbirlerine laf atan iki grubun savaşı göze çarpıyor.

Dizinin hedef alınmasının sebebi ise Disney yapımı olmasından kaynaklı. Zira sadece geçen yıl, Eternals, Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, Lightyear, Ms. Marvel gibi yapımlar, bu talihsiz kaderi yaşadılar. Bazıları yayımlanmadan önce bölücü içerik veya temsil gibi nedenlerle eleştiri ve düşük puan yağmuruna maruz kaldılar.

SHE HULK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Decider raporuna göre, iki ana She-Hulk çekim yeri Atlanta, Ga. ve Los Angeles idi.

Daha spesifik olarak, çekimlerin büyük kısmı Atlanta'daki Trilith Stüdyolarında gerçekleşti.