Set aşkı gerçek olmuştu... Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ilişkisinin nasıl başladığını ilk kez anlattı

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Yargı dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pınar Deniz, Aşkın Kıyameti filminde rol aldığı Yiğit Kirazcı ile ilişkisinin nasıl başladığını verdiği röportajda anlattı.

Şimdilerde Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz, Elle dergisine özel açıklamalarda bulundu.

Aşkın Kıyameti filminde birlikte rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey'in Yıldırım'ı Yiğit Kirazcı ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı. Deniz, şunları söyledi:

"Yiğit ile ilk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz; sonrası iyilik güzellik işte. Yiğit beni olduğum gibi kabul ediyor. Bazen çok zıt düşünüyoruz ama sırf birbirimizi daha iyi anlamak için dünyamızı genişletiyoruz.

Bir düşünce üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Arada deliliğim tutuyor ama başka biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herhalde."