Serenay Sarıkaya'nın efkar gecesi! Unutamadım performansı gündem oldu

Takıntılı hayranı nedeniyle zor günler geçiren Serenay Sarıkaya, stresini atmak için Umut Evirgen'in işletmeciliğini yaptığı mekana gitti. Sahneye çıkıp Müslüm Gürses'in ''Unutamadım'' şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya, performansı ile sosyal medyada gündem oldu.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sesiyle de beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Umut Evirgen'in sahibi olduğu mekana gitti.

Takıntılı hayranı tarafından saldırıya uğraması nedeniyle kötü günler geçiren Sarıkaya, tüm gece boyunca sevgilisi Umut Evirgen ile eğlendi.

Sahneye çıkan Serenay Sarıkaya, Müslüm Gürses'in "Unutamadım" şarkısını seslendirdi. Sarıkaya'nın performansı sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Serenay her şekilde harika.", "Sesi güzelmiş gerçekten.", "Serenay Sarıkaya ne yapsa yakışıyor!", "Şarkıcı olmasını isterim, muhteşem bir sesi var." ve "Lale Devri'nde 'Yalnızlık Senfonisi', 'Medcezir'de söylediği şarkılar, katıldığı programlarda söylediği şarkılar ve 'Alice Müzikali'nde söylediği şarkılar... Hepsi şahane, sesi şahane, çok içten, duygulu söylüyor cidden." gibi yorumlarda bulundu.

Serenay Sarıkaya'dan Umt Evirgen açıklaması... Ailesi istemedi mi?