Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen yeniden bir arada... Saldırı barışma getirdi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracına geçtiğimiz akşam çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Bir şahıs, Sarıkaya'nın şoförünün içinde bulunduğu araca tekmeler atıp saldırdı. Küfürler eden şahıstan Serenay Sarıkaya, şikayetçi oldu. Güzel oyuncunun başına gelen bu olayın ardından Umut Evirgen, Sarıkaya'nın yanında yerini aldı. Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen barışmış oldu.

Umut Evirgen ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktalayan Serenay Sarıkaya, yaşadığı talihsiz olayla gündeme geldi. Takıntılı bir şahıs Sarıkaya'nın şoförünün içinde olduğu araca saldırdı.

Tekme atıp küfürler savuran şahıs, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Şahsın, Serenay Sarıkaya'ya takıntılı olduğu ve adım adım takip ederek taciz ettiği öğrenildi.

SERENAY SARIKAYA VE UMUT EVİRGEN BARIŞTI

Yaşananların ardından güzle oyuncu soluğu karakolda aldı ve saldırgandan şikâyetçi oldu. Serenay Sarıkaya'nın saldırıya uğradığı haberini alan Umut Evirgen'in eski aşkının yanına gittiği ve evinin kapısına dört kişilik bir koruma ekibi konuşlandırdığı öne sürüldü. İkilinin barıştığı da iddia edildi.

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Bir anda tekmelendi... Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya barıştı