Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Bir anda tekmelendi... Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya barıştı

Umut Evirgen ile ayrılmasıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün hayatının şokunu yaşadı. Aracıyla Etiler'deki evine giden Serenay Sarıkaya'nın otomobili kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelendi. Sarıkaya, karakola giderek şikayette bulundu. Saldırıda bulunan kişinin güzel oyuncuya takıntılı olduğu ve takip ederek taciz ettiği ortaya çıktı.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, işletmeci Umut Evirgen ile ayrılmasının ardından gündeme geldi. Sarıkaya, şok bir olay yaşadı.

SERENAY SARIKAYA SALDIRIYA UĞRADI

Geçtiğimiz gün aracı ile Etiler'deki evine giden Serenay Sarıkaya, kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Aracı tekmelenip ağır hakaretlere maruz kalan Sarıkaya'nın şoförü hızla siteye giriş yaptı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen yeniden bir arada... Saldırı barışma getirdi

ŞAHSIN OYUNCUYA TAKINTILI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yaşadığı korku dolayın ardından Sarıkaya, Etiler Karakolu'na giderek şahıstan şikayetçi oldu. Saldırıda bulunan kişinin güzel oyuncuya takıntılı olduğu ve sürekli takip edip tacizde bulunduğu öğrenildi.

UMUT EVİRGEN İLE SERENAY SARIKAYA BARIŞTI İDDİASI

Serenay Sarıkaya'nın saldırıya uğradığı haberini alan Umut Evirgen'in eski aşkının yanına gittiği ve evinin kapısına dört kişilik bir koruma ekibi konuşlandırdığı öne sürüldü. İkilinin barıştığı da iddia edildi.

EDHO'dan Güldür Güldür Show'a bomba transfer! İzleyiciler çok şaşıracak

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in eski mesleği ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı