Serdar Ortaç eski eşi Chole Loughnan hakkında konuştu! 'Boşandığım için pişmanım'

Chole Loughnan'dan boşanan Serdar Ortaç, pişmanlık yaşıyor: “Keşke devam etseydi. Ama tekrarı olmaz. En güzeli birbirimizi şükranla anmak.”

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile boşandığı için pişman olduğunu söyledi. Katıldığı 40 adlı programda ayrılık sonrası haklarında çıkan iddialara yanıt veren Ortaç, ‘500 bin TL karşılığında Chole ile evliliğinizi uzattı’ yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ortaç “Hiç para teklif etmedim. Hatta Chole ile boşanacağımız gün oturduk konuşuyoruz, ‘Şu 3 lira benim yeniden hayatımı kurmam için yeter’ dedi. Öyle deyince ben ‘Sen bana 9 sene kadınlık yaptın bu lafa da kadınlar kızıyor, sen bana 9 sene eş oldun sana 3 lira değil 300 lira vereceğim’ dedim, anlaştık el sıkıştık. Boşandığım için pişmanım. Sürebilirdi. Pişmanım. Ama tekrarı olmaz! En güzel şey, birbirimizi şükranla anmak… Ama pişmanım! Keşke devam etseydi. Dürüstçe evet” diye konuştu. 

AYRILMAZ İKİLİYDİK

Bir dönem yakın olduğu Ebru Gündeş ile konuşmayan Ortaç, “Biz Ebru’yla ayrılmaz ikiliydik, hatta beni şöhrete adım attıran Ebru’dur. Reza tutuklandı, ben o gün sohbette galiba gene bir pot kırdım! Demet’e mi dedim, oradaki gruba mı dedim; ‘Dur bi olayı anlayalım ne olduğunu görelim yarın geçmiş olsun derim’ dedim. O kadar! Acaba o kulağına başka mı gitti? Bilmiyorum” dedi.