Sercan Yıldırım kimdir, sürgüne neden gönderildi? Survivor 4. eleme adayı Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli?

Sercan Yıldırım, 24 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor 2022 All Star'da haftanın döndüncü eleme adayı olarak seçildi. Sürgün kampına gönderilen ve bu hafta eleme adayları arasında yer alan Sercan Yıldırım'ın hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilenleri bu haberimizde derledik. Peki Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sercan Yıldırım, Survivor 2022'de yapılan oylama sonrasında haftanın döndüncü eleme adayı olarak sürgün kampına gönderildi. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2022'de 4. eleme adayı olan isim Sercan Yıldırım sosyal medya gündeminde konuşulan isimler arasında yer aldı. Söz konusu internet aramalarında "Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" soruların yanıtları merak edilmeye başlandı.

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen ve 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.