Şenol İpek'ten Bircan Bali itirafı: Hiç pişman olmadım

Eski model Şenol İpek, Esra Sönmezer'in sunuculuğunu üstlendiği ''Pembe Pijama'' programına konuk oldu. Şenol İpek, 2018 yılında boşandığı Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali hakkında da açıklamalarda bulundu. İpek, Bircan Bali ile boşanmasıyla ilgili ''Hiçbir pişmanlığım yok. Her şey saygı ve sevgi çerçevesinde yaşandı, bitti'' dedi.

Esra Sönmezer'in sunduğu "Pembe Pijama" programının konuğu eski model Şenol İpek oldu. Bircan Bali ile boşanmasından yeni ilişkisine samimi açıklamalarda bulunan Şenol İpek, baba olmak istediğini açıkladı.

Yargın'ın Eren'i Uğur Aslan paylaştı... Boyu kadar kızını görenler şaştı kaldı

İpek, "Ayrılığınızdan pişmanlık duydunuz mu?" sorusuna "Hayır. Hiçbir pişmanlığım yok. Her şey saygı ve sevgi çerçevesinde yaşandı, bitti. Bunu ismi geçen kişi için söylemiyorum. Daha önce yaşanmış başka hikâyelerden dolayı söylüyorum. Şu anda da hayatımda çok güzel giden bir birlikteliğim var" yanıtını verdi.

Tarkan'ın yeni imajı Mahkum'un Fırat'ı Onur Tuna'ya benzetildi... Herkes bunu konuşuyor

"BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Nur Şipka'ya ile tanışma hikayesinden bahseden İpek, şunları söyledi: "Yeni boşanmıştım. Ablam 'Sana Bosna'dan Boşnak bir kız bulup getireceğim' dedi. Gülüp geçtim. Arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Nur çıktı karşıma. 'Kimsin sen?' dedim. 'Nur ben' dedi.

Yiğit Marcus Aral'ın başı fena halde dertte! Şevval Şahin ile yemek yediği için Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle denize atmıştı... O davada yeni gelişme!

'Sen göçmen misin, Boşnak mısın?' diye sordum. 'Evet' dedi. 'Ben seninle evlenirim' dedim. Her şey o anda başladı. Baba olmayı çok istiyorum. Niyetimiz var."

Sinan Akçıl'dan Erkan Petekkaya itirafı: Beni evde yok sansın diye ışıkları kapatıyordum

Wilma Elles yaşadığı taciz olayını yıllar sonra ilk kez anlattı!

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer paylaştı, görenler hayranlığını gizleyemedi... İlk yorum Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan geldi

Aman Tayfun Erdoğan duymasın! Emrah'tan kızına özel şarkı

Jennifer Lopez, Ben Affleck itirafıyla gündem oldu: Güzel bir aşk hikayesi yaşıyoruz