Survivor Senem Genç aslen nereli, kaç yaşında? Senem Genç kimdir, Survivor'dan elendi mi?

Senem Genç, bu hafta Survivor'da eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'ın dikkat çeken yarışmacısı Senem Genç eleme öncesi son hünerlerini gösterdi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Survivor 31 Ocak 2023 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Senem Genç elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Senem Genç, 31 Ocak 2023 tarihinde Survivor'da elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da eleme adayları arasında yer alan Senem Genç'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran "Survivor Senem Genç kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?" soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

SURVİVOR SENEM GENÇ KİMDİR?

2023 Survivor Gönüllüler takımına dahil olan Senem Genç'in mesleği Beden Eğitimi Öğretmenliğidir. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Survivor Senem İstanbul'da yaşamaktadır.

Henüz hakkında detaylı bilgi bulunmayan Genç, gönüllüler ile bilikte yarışıyor. Instagram'da da ''gencsenem'' adı ile yer alıyor.