Seda Sayan ve Çağlar Ökten yaş farkı kaç? Seda Sayan 7. kez nikah masasına oturdu!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi. Seda Sayan 7. kez nikah masasına oturdu. Seda Sayan hayranları ve magazinseverler düğün ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Merak edilen konuların arasında yeniden ikili arasındaki yaş farkı da yer aldı. Peki, Seda Sayan ve Çağlar Ökten yaş farkı kaç? İşte merak edilenler...

Seda Sayan ve Çağlar Ökten dünyaevine girdi. İstanbul'da bir otelde gerçekleşen nikaha, çiftin yakın arkadaşları katıldı. Çiftin Prag'da yapmayı planlanan düğünü, Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı nedeniyle İstanbul'da gerçekleştiği öğrenildi. İkilinin düğün karelerinin ardından Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasındaki yaş farkı bir kez daha gündeme geldi. Peki, Seda Sayan ve Çağlar Ökten yaş farkı kaç?

SEDA SAYAN 7. KEZ EVET DEDİ

İstanbul'da bir otelde gerçekleşen nikaha, çiftin yakın arkadaşları katıldı. Seda Sayan'ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu tarafından hazırlanırken, Çağlar Ökten'in damatlığı ise Tolga Çam tarafından hazırlandı.

Çiftin nikah şahitliğini Safiye Soyman, Esra Özmen, Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

Balayına bayram tatilinde Paris'e gidecek olan çift sonrasında Çağlar Ökten'in Mersin'de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

SEDA SAYAN ÇAĞLAR ÖKTEN YAŞ FARKI KAÇ?

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten arasında 25 yaş farkı var.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde doğdu. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, en son Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.