26 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran şanslı numaralar belli oldu!

26 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları noter huzurunda paylaşıladı. İşte Çılgın Sayısal Loto Sayısal Loto çekilişinde kazanan şanslı numaraları, bilet sorgulama ekranı ve ikramiye tutarları

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Geçen hafta devreden çekilişte ikramiye katlandı. Merakla beklenen 26 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanlı rakamlar belli oldu. İşte Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran şanslı rakamlar

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI! - 26 KASIM 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenlenecek.

26 Kasım Çılgın Sayısal Loto bu haftanın numaraları; 2, 12, 21, 58, 63, 64, jOKER: 70 SüperStar: 26 olarak belirlendi.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.