MPİ Çılgın Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama ekranı! 24 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Milli Piyango'nun düzenlediği Çılgın Sayısal Loto 24 Ocak 2022 Pazartesi çekiliş sonuçları açıklandı. Şans oyunları sevenler şimdiden 24 Ocak tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına ilişkin beklenen açıklama geldi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar haberimizde.

24 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango'nun düzenlediği Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılması beklenen 24 Ocak tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaraları ve bilet sorgulamalarına millipiyangoonline üzerinden ulüaşabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 24 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Saat 21.30'da başlayan çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlandı. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde.

İşte 24 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 5, 7, 9, 13, 15, 16, 18, 19, 25, 35, 36, 41, 42, 49, 60, 61, 66, 68, 70, 74, 77, 80,

ÇILGIN SAYIFAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

SÜPERSTAR NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz. Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın!

Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.