Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm yok mu? Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

Hande Yener, Uğur Aslan, Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Coşkun Sabah, Resul Dindar, Harem, Elmira Dans Grubu, Özgür Can Çoban, Ömer Faruk Bostan, Rumeli Orhan & Kemal ve Ankaralı Coşkun'un konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler, 'Yılbaşı Özel' tekrar bölümüyle bu akşam Kanal D ekranına geliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm yok mu? Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler cumartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor. Birbirinden değerli sanatçıların geldiği ve eğlenceli anların yaşandığı Şarkılar Bizi Söyler geçtğiğimiz hafta yılbaşı özel yayını ile ekrana gelmişti. Kanal D'nin yayın akışında Şarkılar Bizi Söyler tekrar bölümü yer aldı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm yok mu? Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YENİ BÖLÜM YOK MU?

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı haftası nedeni ile ara veren yapımlar arasında yer alıyor. Programın yeni bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER FORMATI NEDİR?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler'de şarkıların ön planda olduğu dakikalar izleyici ile buluşacak.

Sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun'un yaptığı programda, Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle onlara eşlik ederken, konuk şarkıcı ve oyuncular da programda birbirinden değerli parçaları seslendiriyor.