14 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ Şans Topu çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı!

Şans Topu 14 Aralık 2022 tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Şans Topu 14 Aralık çekilişinde kazandıran şanlı rakamlar belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen Şans Topu çekilişinin 14 Aralık sonuçlarına göre şanslı rakamları ve bilet sorgulama ekranına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


Şans Topu çekilişi 14 Aralık 2022 sonuçları açıklandı. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan Şans Topu çekiliş sonuçlarına göre şanslı rakamlar noter huzurunda paylaşıldı. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Şans Topu çekilişi 14 Aralık sonuçları kurumun resmi internet sayfası millipiyangoonline sitesinden ulaşılabilecek.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 14 ARALIK 2022

Haftanın son Şans Topu çekilişi bugün saat 20.00'de gerçekleşti. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

İşte Şans Topu çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar; 4 - 6 - 24 - 26 - 29 + Joker: 8

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL'dir.