Sana Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Sana Söz 4. bölüm özeti, dizide neler olacak?

Sana Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayına girmesi bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevlien dizisi Sana Söz 3. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki Sana Söz dizisi 4. yeni bölümünde neler olacak?

Sana Söz 4. yeni bölüm fragman görüntüleri heyecanla bekleniyor. Aşk, gerilim ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Sana Söz dizisi 3. bölümü ile yine nefes kesti. İlk bölümü ile büyük ilgi görün ve yeni fragman görüntüleri merak edilen Sana Söz dizisi 4. bölüm fragmanı, özeti, ve detayları haberimizde.

SANA SÖZ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Sana Söz 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

SANA SÖZ DİZİSİ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, babası Azmi'nin başına gelenler yüzünden sarsılır. Babasının durumu yüzünden Ömer kendi geçmişine bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Elif'in programda işlediği vaka, ikilinin yolunu sürpriz bir şekilde birleştirir. Ömer istemesede ona yardımcı olan Elif, ekibiyle birlikte Azmi için elinden geleni yapar. Ömer'in bu geçmiş yolculuğunda yanında yer alan Elif, Ömer'i daha iyi tanıyacak; geçmişin sırlarıyla yüzleşen Ömer'in acılarına şahit olacaktır.

İkiz kardeşi Duru'nun değişen ruh halinden şüphelenen Umut, kiminle görüştüğünü öğrenmek için harekete geçer. Duru ise farkında olmadan Bora'ya daha da yaklaşacak, romantik planlar yapar. Ancak planları Duru'yu hiç ummadığı bir yere doğru sürükler. Erdem, Ayşe Erten davasının şahidi ile görüştüğünde öğrendiği gerçekler davanın bütün seyrini değiştirir. Rıza Demircioğlu ise Elif'e suç duyurusunda bulunarak yaptığı yanlışın farkına varır ve Erdem'in ortağı Vedat'la birlikte yeni planını uygulamaya koyar.

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif'le Ömer'in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır

ANA SÖZ OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda;

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili, Atakan Hoşgören yer alıyor.