Sahildeki hayasızlığa kelepçe

Bebek sahilindeki ahlaksız tutuklandı. İstanbul Bebek sahilinde herkesin gözü önünde ilişkiye giren Carmen Tekcanoğlu ile Özgür Kavi yakalandı. Kavi'nin uyuşturucudan sabıkalı olduğu, genç kadın hakkında da aynı suçtan Bodrum'da işlem yapıldığı anlaşıldı.

İstanbul Bebek sahilinde halka açık alanda ilişkiye giren iki kişi gözaltına alınırken, İstanbul Valiliği'nden de konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Özgür Kavi ve Carmen Maria Tekcanoğlu adlı şahısların halka açık alanda alenen, hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Yapılan incelemede, şüpheli Kavi'nin çocuk istismarı dahil 11; Tekcanoğlu'nun ise 'hayasızca hareket, kasten yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır" denildi.

Özgür Kavi'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Ayrıca bankta çıplak güneşlenen Mahmut Ç.'nin (37) akli dengesinin yerinde olmadığı, 6 farklı suç kaydı olduğu öğrenildi. Özgür Kavi tutuklanırken, Carmen Maria Tekcanoğlu ve Mahmut Ç., Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alındı.