Sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu... Arda Kural ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı aynı adlı filmin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Dilber ay filminin galasına ünlü isimler akın ederken biri var ki tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, uzun aranın ardından Dilber Ay'ın galasında görüntülendi.

2019 yılında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın hayat hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı Dilber Ay filminin galası önceki akşam İstanbul'da yapıldı. Filme gösterilen yoğun ilgiyle birlikte 9 salon tamamen doldu ve ek salon açıldı.

Galaya Dilber Ay'ın kızları ve manevi oğlu, eşi İbrahim Karakaş, Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Haluk Levent, Cansever, Fatih Bulut, Manuş Baba, Sinan Akçıl, Gökhan Türkmen, Şahin Irmak, Çiğdem Batur gibi isimler de katıldı. Filmin başrol oyuncusu Büşra Pekin ise siyah elbisesiyle göz doldurdu.

Yerli "Leonardo DiCaprio" olarak tanınan ve 2000'li yıllara damgasını vuran Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçirdi. Eski sağlığına kavuşan Arda Kural, galada boy gösterdi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Kural, şunları söyledi:

"Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar'ın yüzünden... Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum."

İşte Arda Kural'ın son hali;