Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı! 2021 Sağlık Bakanlığı YHGM tayin yerleştirme kura sonuçları sorgula

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları heyecanla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde alınmak üzere uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları 12-16 Kasım'da gerçekleşmişti. Kura çekilişi için geri sayım başladı. Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı. Peki Sonuçlar nereden nasıl öğrenilecek? İşte, YHGM tayin yerleştirme kura sonuçları

Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin kura takvimine göre bugün YHGM üzerinden sonuçlar yayımlanacak. 12-16 Kasım'da başvuru yapan adaylar heyecanla Sağlık Bakanlığı personel alımı tayin yerleştirme 2021 kura sonuçlarını bekliyor. İnternet aramalarında "Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları nasıl öğrenilecek? " araştıranlar için detaylar haberimizde. İşte YHGM tayin yerleştirme 2021 kura sonuçları sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, gözler kura çekiminin yapılacağı tarih geldi çattı.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2021 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası başvuruları, 12-16 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşmişti.

Başvuru değerlendirme sonuçları ise PBS üzerinden 24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 18:00'da açıklandı. Sağlık Bakanlığı il dışı tayin kura sonuçları ise YHGM üzerinden erişime açılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kura çekilişi 02.12.2021 tarihinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda yapıldı. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmadı. Kura çekilişi bakanlığın YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayınlandı.

2021 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası

Kura çekilişi 02.12.2021 tarihinde saat 10:30 'da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Bakanlığımız YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları kadrolarına yerleşen adayların atama tebligatında, adayın başvuruda belirttiği adres esas alınacak. Kura sonucu herhangi bir kadro veya pozisyona yerleşenler, bunun ilanından itibaren bir yıl süreyle tekrar kuraya başvuramayacak.

Kura sonrasında kadrolara yerleşen adaylar, haklarında yapılacak arşiv araştırması sonuçlandıktan sonra atanacak. Arşiv araştırması olumsuz sonuçlananların ataması yapılmayacak, yapılmış olsa dahi iptal edilecek.

Atamaya esas evrak, 17 Aralık Cuma saat 18.00'e kadar alınacak.

Kamu kurum ile kuruluşlarında sözleşmeli olanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar, kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belgeyi, atamaları yapıldıktan sonra göreve başlayacakları sağlık tesisine teslim edecek.