Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi canlı izle! Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı nihai liste 2022 |

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde 10 bin sürekli işçi alımı yapılacağını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi bugün canlı olarak yapılıyor. Binlerce adayın heyecanla beklediği kura çekimi Sağlık Bakanlığı resmi YouTube hesabı üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi nerede yayınlanıyor, nihai liste açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı canlı yayını ve nihai liste binlerce vatandaş tarafından heyecanla takip ediliyor. Temizlik, güvenlik, klinik destek ve şoför görevlerinde çalışmak üzere toplamda 10 bin kişinin alınacağı kura çekimi Sağlık Bakanlığı resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanıyor. İşte Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi canlı izleme linki...

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı kura çekimi 6 Nisan Çarşamba günü yani bugün yapılıyor. Saat 09:00'da başlayan çekilişi 18:00'e kadar devam edecek.

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN İŞÇİ ALIMI NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKILIR?

esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden İŞKUR şifreniz ve TC kimlik numaranız ile giriş yapın.

İŞKUR şifrenizi hatırlamıyorsanız yandaki e Devlet şifresi ile giriş kısmından girebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM yazan kısma tıklayın. Daha sonra Sağlık Bakanlığı iş başvurunuzu göreceksiniz.