Sağ gösterip sol vurulacak! Hüznün arşa çıktığı Gönül Dağı'nda trajik veda! Moraller yerle bir oldu!

Hüznün arşa çıktığı Gönül Dağı'nda trajik veda yaşanacağı konuşuluyor. Cumartesi günleri büyük bir heyecanla izlenen Gönül Dağı dizisinde bu hafta kahredecek bir olay olacak. Yayınlanan her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizide Veysel karakterinin kaza geçirmesi akıllara ''Acaba Veysel ölüyor mu?'' sorusunu getirdi. Gönül Dağı'nda Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk'ün projeden ayrılıp ayrılmayacağı ise akıllarda bir soru işareti olarak kaldı. Dizinin 61. bölümünde merak edilen tüm sorular yanıt bulacak.

İç ısıtan sahneleriyle her hafta cumartesi günleri ekranlarda olan Gönül Dağı'nda bomba bir ayrılığın yaşanacağı iddiası moralleri bozdu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Veysel karakterinin kaza geçirmesi seyircileri kahretti. Öte yandan kulislerde yeni iddialar dolaşmaya başladı. Mehmetçik Kut-ül Amare, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Gönül Dağı dizileriyle gönüllere taht kuran Semih Ertürk'ün veda edeceği iddiaları bu sahne sonrası sık sık dile getirildi. 23 Nisan Cumartesi akşamı Veysel karakterinin ölüp ölmeyeceği netleşecek.

VEDA EDİYOR İDDİALARI KONUŞULUYOR

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Veysel karakterinin kaza geçirmesi seyircileri kahretti. Semih Ertürk'ün veda edeceği iddiaları bu sahne sonrası sık sık dile getirildi.

SEMİH ERTÜRK KİMDİR?

Semih Ertürk 14 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü'nde tamamlamıştır.

Kamera önü çalışmalarına önce reklam filmlerinde başladı. Ardından 2015'te 'Yok Artık' sinema filminde oynadı. Daha sonra popüler dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Taner' rolüne hayat verdi.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin başrolünü üstlenen ünlü oyuncu, dizide 'Said' karakterine hayat vermiş ve senaryo gereği diziden ayrılmıştır. Şimdilerde ise Gönül Dağı dizisinde 'Veysel' karakterine hayat vermektedir.