Safanur Bol kimdir, kaç yaşında nereli? MasterChef Safanur nereli, yarışmaya ne zaman katılmıştı?

MasterChef Türkiye'de sürpriz bir isim katılıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yılın başarılı yarışmacılarından MasterChef Safanur Bol bu kez yeni yarışmacılarla şeflere başarılı tabak çıkarmak için yarışmaya konuk olarak katılıyor. Renkli saçlarıyla bilinen MasterChef Safanur Bol bu kez kahverengi saçlarıyla ekranlarda olacak. Peki Safanur Bol kimdir, kaç yaşında nereli?


Safanur Bol, MasterChef yarışmasına bu hafta konuk yarışmacı olarak katılacak. Yarıştığı dönemin renkli isimlerinden olan Masterchef Safanur izleyiciler tarafından hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında araştırılan "Sefanur kimdir, kaç yaşında, nereli, MasterChef yarışmasına ne zaman katıldı?" soruların yanıtları araştırıldı.

MASTERCHEF SAFANUR KİMDİR?

MasterChef 2021 kadrosunda yer alan Safanur, 1998 doğumludur. Bursa'da dünyaya gelen Safanur Bol eğitimini liseye kadar burada tamamlamıştır. MasterChef Safanur, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nden mezundur.

Yarışmacı, Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır.

Safanur Bol Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier'de stajyer olarak restoranda çalışmıştır. Birçok restoranda çalışan Safanur Bol şu an, İzmir'de bir pastanenin şefi olarak kariyerine devam etmektedir.