Şafak Sezer aslen nereli, dizi ve filmleri neler? Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında?

Tam adıyla Erol Şafak Sezer, 1969 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açmıştır. Sahneye ilk kez 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda, Haldun Taner'in ''Eşeğin Gölgesinde'' adlı oyunuyla çıkmıştır. Oyuncu daha sonra; G.O.R.A., Hababam Sınıfı Askerde, Ekmek Teknesi, Vizontele, Kutsal Damacana, Türk Malı gibi yapımlarda yer almıştır. Peki, Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında? Şafak Sezer aslen nereli, dizi ve filmleri neler?

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, ilk kez Haldun Taner'in "Eşeğin Gölgesinde" adlı oyunla Ankara'da sahne almıştır. "İner misin Çıkar mısın?" adlı yarışma programıyla üne kavuşan Şafak Sezer kimdir, kaç yaşında? Şafak Sezer aslen nereli, dizi ve filmleri neler?

ŞAFAK SEZER KİMDİR?

Şafak Sezer, 10 Ekim 1969 tarihinde Sincan, Ankara'da dünyaya geldi. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner'in "Eşeğin Gölgesinde" adlı oyunla Ankara'da ilk kez sahneye çıktı.

Ankara Halk Tiyatrosunda "Devri Yalan", "Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut", "Saddam'ı Kim Öptü", "Şirinler", "Edi Büdü" ve "Uzaylı Arif" adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise "Biz Bu İhtilali Niye Yaptık", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı. Dario Fo'nun "Yüzsüz" adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çektiği "Bir Düğün Masalı" adlı filmde rol aldı.

Şafak Sezer'in bugünkü ününe kavuşmasında etkili olan ise "İner misin Çıkar mısın?" adlı yarışma programı oldu. O dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan "İner misin Çıkar mısın?" da Şafak Sezer birinci olmuştu. Oyuncu Sezer, Esra Sezer ile evlidir.