Şarkılar Bizi Söyler konuğu Safa Sarı nerelidir? Safa Sarı kaç yaşında, kimdir?

Safa Sarı, Şarkılar Bizi Söyler programının bu akşamki konukları arasında yer alıyor. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan programda bu akşam İzel şarkıları söylenecek. Peki, Safa Sarı kaç yaşında, kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Safa Sarı nerelidir?

Safa Sarı'nın özel hayatı, yaşı ve nereli olduğu gibi bilgiler merak konusu oldu. Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılan Safa Sarı taklitleri ile eğlenceli anlar yaşattı. Peki, Safa Sarı kaç yaşında, kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Safa Sarı nerelidir?

SAFA SARI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Safa Sarı, 22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu Ünye'lidir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak salan Safa Sarı, lise eğitimini Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi'nde tamamlamış aynı zamanda okulun tiyatro kulübünde yer almıştır.

Bir dönem Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak finale kadar yükselmeyi başaran Safa Sarı, 2015 senesinde Biri Bana Baba Dedi isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Organize İşler 2 Sazan Sarmalı sinema filminde rol almıştır.

Safa Sarı, şimdilerde BKM Mutfak ekibine dahil olmuş ve Çok Güzel Hareketler 2 bünyesinde yer almaktadır. Safa Sarı, 1.85 metre boyunda, 98 kilo ve Yengeç burcudur.

Safa Sarı'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (TV Dizisi)

2019 – Organize İşler 2 Sazan Sarmalı (Naim Kulunç) (Sinema Filmi)

2015 – Biri Bana Baba Dedi (Semih) (TV Dizisi)