Melis Sezen: Psikolojik yardıma ihtiyacı var

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile büyük bir çıkış elde eden ünlü oyuncu Melis Sezen, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hem özel hayatından hem de Derin'den bahseden Melis Sezen, ''Sadakatsiz benim için çok önemli bir proje ve Derin çok özel bir karakter. Kendimin dahi bilmediğin alanlara daldım Derin ile.'' dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile kariyerinde yükselişe geçen Melis Sezen, samimi açıklamalarda bulundu.

Hayat verdiği Derin hakkında konuşan Sezen, şunları söyledi: "Sadakatsiz benim için çok önemli bir proje ve Derin çok özel bir karakter.

Kendimin dahi bilmediğin alanlara daldım Derin ile. Çok şey öğreniyorum bu yolculukta. Derin karakterinin kesinlikle psikolojik yardıma ihtiyacı var.

Çoğu insan da bunu söylüyor. Derin'in artık böylesine kendisini yıpratmasına ve ruh sağlığının bozulmasına üzülenler var. İzleyicilerden ve çevremden aldığım her yorumda başka mutlu oluyorum. Çünkü demek ki Derin yaşıyor ve hepimizde başka başka duygular uyandırıyor. Benimle birlikte seyircinin de 'Derin'i sahiplendiğini görüyorum. Bu bir oyuncu için mutlu verici bir şey."

Özel hayatı hakkında da açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, "Çok çalışıyorum ve çalışmakla çok mutlu oluyorum. İşimle ön planda olmayı çok seviyorum. Önceliğimi de ona göre belirliyorum" şeklinde konuştu.